همايش ملي فضاي مجازي و هويت

فضای مجازی واقعیت نوپدیدی است که با کارکردهای فراوان و متنوع خود، مسائل و تغییرات تازه ای را موجب شده و به شکل گیری نوعی دنیای مجاز واقعی انجامیده و در همة روندها، ظرفیت ها و نگرش های جهان واقعی تأثیر گذاشته و به بروز مسائل و پیدایش روابط جدید انجامیده است. ویژگی های فضای مجازی آن را توانا ساخته تا در سکان داری جهان واقعی تأثیرات عمیق و گسترده ای از خود به جای گذارد. از این رو این فضا به پدیده ای تبدیل شده است که لزوم شناخت و توجه بدان اهمیتی دوچندان یافته و تلاش برای رصد، پیش بینی و مديريت آن موضوع مهم فکری و عملی روز شده است

بر همين اساس، مؤسسه مطالعات ملي، كه چندين سال پیاپی با دغدغه هويتي اقدام به برگزاري همايش هاي مختلف در ابعاد ملي و بين المللي نموده است؛ در ششمين همايش سالانه خود، با هدف شناخت گفتمان هويتي فضاي مجازي، آسیب شناسي هویت در فضای مجازی، استفاده از ظرفیت های فضای مجازی براي تحکیم و تقویت هویت ایراني ـ اسلامی، مدیریت مناسب هویت در فضای مجازی، و آینده شناسي هویت ایراني ـ اسلامی در فضای مجازی، اقدام به برگزاري همايشي تحت عنوان «فضاي مجازي و هويت»، با محورهاي زير مي كند. هر چند محورهای همایش منحصر به موارد زیر نبوده و سایر موضوعات مرتبط با همایش نيز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

ششمين همايش ساليانه مؤسسه مطالعات ملي، با عنوان «فضای مجازی و هویت» با مشاركت مركز تحقيقات هويت و تمدن آوا، خانه انديشمندان علوم انساني، انجمن علوم سیاسی ايران، انجمن جامعه شناسي ايران، انجمن ایرانی روابط بین الملل و پژوهشکده مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اطلاعات در روز دوشنبه 5 اسفند 1392 در سالن اصلي خانه انديشمندان علوم انساني، واقع در خيابان استاد نجات اللهي (ويلا)، نبش ورشو، از ساعت 9 صبح تا 17 بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

دكتر شقايق حيدري، دبير علمي همايش، در اين رابطه مي گويد «اين همايش با استقبال خوبي از سوي  پژوهشگران و علاقمندان مواجه شده است. تاكنون 315 چكيده به دبیرخانه همايش واصل شده و باوجودي كه  مهلت ارسال چكيده به پايان رسيده، هنوز شاهد ارسال چكيده هاي محققين محترم هستيم. از اين تعداد تاکنون حدود 180 چكيده پذیرش شده و تعداد 100 چکیده در مرحله اصلاح قرار دارند. کلیه چکیده های پذیرش شده در كتاب چكيده مقالات همایش چاپ خواهد شد.

محورهای ‏همایش

‏- ترسيم آينده‌شناسانه از هويت ايراني ـ اسلامي در فضاي مجازي
    ‏- حفاظت و صيانت از هویت در فضای مجازی‏
    ‏- سیاستگذاری‌های هویتی در فضای مجازی
    ‏- راهبردها و سياست‌هاي تقويت هويت ايراني ـ اسلامي در فضاي مجازي.

زمان : 5 اسفندماه  1392  (ساعت 9 الی 17)

مکان: خیابان استاد نجات الهی (ویلا)؛ نبش ورشو؛ سالن اصلی خانه اندیشمندان علوم انسانی

برگزارکننده : موسسه مطالعات ملي

تلفن : 021-66415488-66415467

زمان ارسال چکیده:

به پایان رسیده است

زمان ارسال مقاله:

مقاله با حجم 18 تا 22 صفحه در نرم‌افزار XP (word 2003) با فونت 14 حداکثر تا تاریخ 25/10/92

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.