هشدار جدی یک مقام قضایی به مخلان امنیت

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه در حاشیه اجرای احکام اعدام پنج تن از سوداگران مرگ و دو تن از محکومان قصاص نفس، به مخلان امنیت و آسایش جامعه هشدار جدی داد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، مجتبی ملکی گفت: از این 5 قاچاقچی مواد مخدر قریب به 102 کیلوگرم از انواع مواد شامل تریاک، حشیش، هروئین و کراک کشف و ضبط شده بود. این افراد دارای سوابق سوء بودند و دو بار تقاضای عفو آنها در کمیسیون با مخالفت مواجه شده بود.

وی افزود: دستگاه قضایی به هیچ وجه در برخورد با جرائم خاص و سازمان یافته‌ای که بخواهد امنیت مردم عزیز این خطه را دستخوش تهدید و تزاحم کند مماشات و مسامحه نخواهد کرد و این احکام گواه صادق این مدعاست.

ملکی از عموم مردم استان خواست با خدمتگزاران خود در حوزه قضا و تامین امنیت همکاری مسئولانه داشته باشند و با لحاظ داشتن موقعیت خاص ژئوپلوتیک استان که در کنار فرصت بودن با توجه به معاندان این مردم و نظام تهدید جدی هم تلقی می شود خود را در قبال امنیت استان مهم کرمانشاه مسئول بدانند.