محکومیت «فاطمه هاشمی» به شش ماه حبس

یکی از وکلای مدافع فاطمه هاشمی رفسنجانی از محکومیت موکلش به شش ماه حبس تعزیری خبر داد.

isna-16-105.jpg

سیدوحید ابوالمعالی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان این مطلب، گفت: موکلم به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده که اجرای این مجازات به مدت دو سال معلق شده است.

وی افزود: ما نسبت به رای صادره اعتراض داریم و طی چند روز آینده اعتراض خود را به دادگاه اعلام خواهیم کرد.

ابوالمعالی یادآور شد که امروز - 5 بهمن ماه - به همراه آقای علیزاده طباطبایی برای دریافت رای صادره در مورد موکل به دادگاه انقلاب رفته بودیم.

به گزارش ایسنا، فاطمه هاشمی ششم شهریورماه سال جاری به اتهام انتساب مطالب خلاف واقع به روسای قوای قضاییه و مقننه به شعبه 12 بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه احضار و حدود یک ماه بعد برای او قرار مجرمیت صادر و پرونده وی به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال و در نهایت دادگاه فاطمه هاشمی روز چهارشنبه - 18 دی ماه- در شعبه اول دادگاه انقلاب برگزار شد.