آغاز ثبت نام آزمون ارشد دانشگاه آزاد

ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی و دوره های بدون آزمون این مقطع از امروز یکشنبه ششم بهمن ماه سال جاری آغاز می شود.

vahid (12)-24.jpg

به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر ناصر اقبالی رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی بااعلام این خبر گفت: ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 93 طی روزهای 6 تا 15 بهمن ماه به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org آغاز می‌شود.

وی اظهار کرد: هر داوطلب می‌تواند 20 رشته محل را انتخاب و در سایت ثبت کند.

رئیس مرکز آزمون با بیان این که داوطلبان باید فقط از یک مجموعه امتحانی انتخاب و تعیین رشته کنند گفت: این آزمون در روزهای 8، 9 و 10 خرداد ماه سال 93 برگزار خواهد شد.

به گفته اقبالی، این آزمون در 31 حوزه امتحانی برگزار می‌شود و داوطلبان می‌توانند حوزه امتحانی خود را با توجه به نزدیکی محل زندگی و کار خود انتخاب کنند.

شرایط ثبت‌نام دردوره‌های بدون آزمون کارشناسی ارشد آزاد

اقبالی همچنین درباره فارغ‌التحصیلان ممتاز مقطع کارشناسی، گفت: ثبت نام از متقاضیان بدون آزمون نیز از 6 تا 15 بهمن ماه انجام می‌شود که داوطلبان باید معدل 17 داشته و جزء 10 درصد فارغ‌التحصیلان برتر بر اساس تعداد ثبت‌نام شدگان محل دانشگاهی در رشته مربوطه و در سال ورود باشند.

وی خاطرنشان کرد: این دسته از داوطلبان باید دوره کارشناسی خود را ظرف مدت 8 نیم سال و فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی ناپیوسته ظرف مدت 4 نیم سال دوره‌های تحصیلی را به پایان رسانده باشند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که رشته‌های داوطلبی این داوطلبان باید هم نام و متجانس با رشته تحصیلی دوره کارشناسی‌شان باشد، اظهار کرد: فارغ‌التحصیلان واجد شرایط این دوره در هر سال تحصیلی تنها برای یک بار می‌توانند از این امتیاز استفاده کنند.

اقبالی افزود: زمان اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌های بدون آزمون هفته اول اسفند ماه سال جاری خواهد بود.