تاریخ انتشار : 13 اسفند 1392 11:58

رئیس کل دادگستری هرمزگان:

امنیت یکی از مهمترین زیرساخت های توسعه کشور است

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: امنیت یکی از مهمترین زیرساخت های توسعه کشور است و باید به بحث امنیت به عنوان زیرساخت مهمی در جامعه توجه کافی داشت.

55-287.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خلیج فارس حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری در نشستی با قضات و کارکنان دادگستری و کارمندان سازمان‌های تابعه قوه قضائیه در شهرستان رودان، افزود: دستگاه قضا و سازمان‌های تابعه باید با اخلاق، و خدمت صادقانه و خالصانه، به مشکلات مردم رسیدگی کنند و به نیازهای آنها پاسخ دهند.

وی تصریح کرد: اینکه ما در مقام قضاوت و یا در پست‌های دیگری در سازمان‌های تابعه قوه قضائیه مشغول به کار هستیم نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته است.

اکبری خاطرنشان کرد: اولویت اصلی دستگاه قضایی هرمزگان ارتقاء بخشیدن به امنیت مردم و جامعه است.

رئیس کل دادگستری استان بر برخورد قاطع و به موقع با جرائم مهم از قبیل سرقت مسلحانه، آدم ربایی، قاچاق مشروبات الکلی، زورگیری و غیره که باعث سلب امنیت و آرامش مردم و جامعه می‌شود، تاکید کرد و از قضات خواست، نسبت به رسیدگی قضایی و صدور حکم قاطع و به موقع و اجرای حکم در خصوص چنین جرائمی با دقت و سرعت بیشتری زمینه برقراری امنیت را فراهم کنند.

وی اضافه کرد: این امر باعث می‌شود از ارتکاب جرائم توسط افراد جلوگیری و اثرات بازدارندگی را نیز به دنبال داشته باشد و مردم دستگاه قضاء را ملجاء و پناهگاه خود بدانند و بدون کوچکترین دغدغه فکری و احساس امنیت و آرامش به زندگی رومزه خود ادامه دهند.