تاریخ انتشار : 14 اسفند 1392 12:54

نوش‌آبادی در گفتگو با خانه ملت خبر داد:

لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی در راه مجلس/ برگزاری همایش ملی حقوق مالکیت ادبی در اردیبهشت ماه

معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری چهارمین همایش ملی حقوق مالکیت فکری، ادبی و هنری در اردیبهشت ماه 93 خبر داد.

حسین نوش آبادی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری خانه ملت از برگزاری چهارمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، فکری و هنری مرتبط از ششم اردیبهشت 93 در تهران خبر داد و گفت: در این همایش از پژوهشگران، هنرمندان، صاحبنظران، شخصیت‌های علمی مرتبط با حوزه حقوق مالکیت معنوی و فکری، اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان مرتبط با این حوزه دعوت به عمل خواهد آمد.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: چهارمین همایش ملی حقوق مالکیت فکری، ادبی و هنری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حوزه معاونت پارلمانی و حقوقی برگزار شود.

وی گفت: این همایش با مشارکت وزارت دادگستری، سازمان ثبت اسناد و حوزه حقوقی ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.

نوش‌آبادی با بیان اینکه برگزاری همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، فکری و هنری در ادامه همایش‌های 3 دوره قبل است، تصریح کرد: این همایش با هدف آشناسازی جامعه با حوزه حقوق مالکیت فکری، ادبی و هنری برگزار می‌شود.

حمایت از پدیدآورندگان آثار ادبی ؛ هدف از برگزاری همایش

وی در تشریح اهداف مدنظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، فکری و هنری افزود:  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی حق مولف کشور، در راستای حمایت از پدیدآورندگان آثار ادبی و هنری و فرهنگ سازی در خصوص رعایت حقوق این افراد، این همایش را با رویکرد ویژه به نقش سازمان‌های مدیریت جمعی برگزار خواهد کرد.

نوش‌آبادی ادامه داد: معاونت حقوقی، امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی حقوق مالکیت معنوی در این وزارت‌خانه موظف است در جهت تقویت حق مولفان و نیز دفاع از حقوق خالقان آثار ادبی حرکت کنیم.

لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی در راه مجلس

وی همچنین از تلاش معاونت حقوقی، امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تصویب لایحه جامع حقوق مالکیت فکری، ادبی و هنری در دولت، خبر داد و گفت: بررسی و تصویب این لایحه در مراحل پایانی قرار دارد.

رئیس همایش ملی حقوق مالکیت فکری، ادبی و هنری، گفت: پس از مصوب شدن لایحه حقوق ماکلیت معنوی، ادبی و هنری در کمیسیون های تخصصی دولت این لایحه برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

نوش‌آبادی زمان تقدیم لایحه مذکور به مجلس برای تصویب نهایی را سال آینده اعلام کرد و افزود: لایحه حقوق مالکیت معنوی، ادبی و هنری پس از ارسال به مجلس در کمیسیون‌های تخصصی به ویژه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بررسی خواهد شد.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزاری چهارمین همایش ملی حقوق مالکیت فکری، ادبی و هنری را  فرصت مغتنمی برای افزایش مشارکت فعال بخش غیردولتی در برنامه و فعالیت های فرهنگی و هنری و بهره گیری فعال، پویا و دوسویه از نظرات اصحاب فرهنگ و هنر در سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی دانست.

وزار ارشاد در تلاش برای ارتقاء خلاقیت در آفرینش ادبی

وی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تلاش است با برگزاری چنین همایش‌هایی بسترهای حقوقی و قانونی مناسب برای ارتقای خلاقیت ها و آفرینش های ادبی و هنری را فراهم کند یادآور شد: برگزاری همایش حمایت از حقوق ماکیت آثار ادبی علاوه بر فرهنگ‌سازی در جامعه به افزایش انگیزه هنرمندان در جهت تولید آثار ادبی فاخر منجر می‌شود.

چهارمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط با رویکرد ویژه به نقش سازمان های مدیریت جمعی، ششم اردیبهشت 1393 همزمان با روز جهانی مالکیت فکری در تالار وحدت برگزار خواهد شد.