تاریخ انتشار : 17 اسفند 1392 11:45

آماده سازی اجرای نظام ملی مهارت در دانشگاه علمی کاربردی

بررسی پرونده شکایت دانشگاه شریف از مدرسان شریف

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام اینکه پرونده شکایت دانشگاه شریف از موسسه مدرسان شریف در معاونت حقوقی در دست بررسی است، گفت: این یک مسئله حقوقی است و اگر تخلف موسسه ثابت شود قطعا با آن برخورد خواهد شد.

90.jpg

پورعباس در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: مدرسان شریف یک موسسه آموزش عالی آزاد است و در چارچوب‌های خود فعالیت می‌کند. افراد می‌تواند از هر موسسه و مرکز آموزش عالی آزاد به دانشگاه علمی کاربردی شکایت کند، هر مرکزی نیز اگر تخلفی بکند و تخلف آن ثابت شود دانشگاه علمی کاربردی که مسوول رسیدگی به موسسات آموزش عالی آزاد است با آن برخورد خواهد کرد.

دانشگاه علمی کاربردی مشکل صندلی خالی ندارد

رییس دانشگاه علمی و کاربردی با بیان اینکه تاکنون مشکلی از نظر صندلی خالی در دانشگاه علمی کاربردی وجود نداشته است، اظهار کرد: با توجه به توسعه رشته‌های شغل محور در دانشگاه علمی کاربردی احتمالا تقاضاها بیشتر هم خواهد شد.

پورعباس با اشاره به فراهم کردن زمینه‌های اجرای نظام ملی مهارت افزود: نظام ملی مهارت به تصویب دولت رسیده است و اکنون در حال آماده سازی برای اجرا است و به مرور زمان تک تک بندهای این سند اجرایی می‌شود.