تاریخ انتشار : 23 تیر 1393 13:46

معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب دیوان

تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی بار مالی سنگینی دارد

معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب دیوان با اشاره به طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: صرف وجود تشکیلات در مبارزه با مفاسد اقتصادی مشکلی را حل نمی کند، بلکه این امر بار مالی سنگینی بر دوش جامعه می گذارد.
    حجت الاسلام والمسلمین "موسی قربانی" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی، اظهار داشت: طبق اصل 75 قانون اساسی ایجاد سازمان هایی که بار مالی داشته باشند خلاف قانون است و این در حالی است که طرح مذکور بار مالی زیادی بر دوش جامعه می گذارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر تشکیلاتی همچون سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، حراست و بازرسی دستگاه های اجرایی و ستاد مبارزه با مواد مخدر به نوعی با نظارت بر اجرای صحیح قوانین در صدد جلوگیری از بروز فساد اقتصادی هستند.

حجت الاسلام قربانی افزود: مشکل مملکت ما در مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیلات نیست چرا که این تشکیلات خود به تنهایی بار مالی سنگینی دارد.

معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب دیوان در پایان جدیت مسئولین در اجرای قوانین، تصویب مصوبات دقیق و کارآمد، شفافیت ضوابط اداری و برخورد قاطع با مفسدین اقتصادی را از راهکارهای اساسی جلوگیری از جرائم اقتصادی دانست.