تاریخ انتشار : 25 تیر 1393 14:44

دبیر مرجع ملی حقوق کودک:

قوانین زیاد و پراکنده ای در مورد کودکان وجود دارد

دبیر مرجع ملی حقوق کودک گفت: قوانین زیاد و پراکنده ای در مورد کودکان وجود دارد که نیازمند تجمیع آنها و پرکردن خلاءها در این خصوص هستیم، زیرا تعدد قوانین مشکلاتی را ایجاد کرده است.
    به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری، «مظفر الوندی» در نشست مشترک با رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی افزود: کنوانسیون حقوق کودک به خاطر ماهیت اجمالی که دارد، با کنوانسیون های دیگر متفاوت است و اکثر کشورها به جز آمریکا و سودان بدان پیوسته اند.

وی ادامه داد: در پی آن هستیم که قانون جامعی برای کودکان تدوین کنیم و چیزی که مهمتر از قانون در این زمینه لازم است، جمع آوری سیاست های نظام جمهوری اسلامی در خصوص کودکان است.

الوندی به بیان گزارشی در رابطه با فعالیت های مرجع ملی حقوق کودک پرداخت و تصریح کرد: از سال 72 تا 88 وزارت امور خارجه به نمایندگی از دولت، امور مربوطه به اجرای مفاد کنوانسیون را نظارت، و گزارش های ادواری را تنظیم و ارسال می کرد و از دی سال 88 با مصوبه دولت، وزارت دادگستری به عنوان مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، تعیین شد و اقدامات خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: با تصویب آیین نامه مرجع، شورای هماهنگی متشکل از نهادهای دولتی و غیردولتی مرتبط، تشکیل و دبیرخانه مرجع شکل گرفت و اکنون کارگروه های تخصصی زیرمجموعه دبیرخانه استقرار و جلسات اصلی شورا نیز هر دو ماه یک بار منعقد می شود و تصمیمات لازم را اتخاذ می کند.

در پایان این نشست مقرر شد که جلسه ای با کارشناسان صاحب نظر در این خصوص بزودی برگزار شود تا نظرات خود را درخصوص کنوانسیون حقوق کودک بیان کنند و در روند رسیدگی به لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان نظرات کارشناسی اعمال شده و در نهایت قانون جامع حقوق کودک تدوین شود.