تاریخ انتشار : 23 شهریور 1393 12:46

دادستان عمومی و انقلاب قزوین:

60 درصد درگیری ها در قزوین با سلاح سرد انجام می شود

دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: طبق بررسی های انجام شده 62 درصد درگیری های واقع شده در استان قزوین با سلاح سرد بوده است.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه قزوین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در کمیسیون پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان قزوین اظهار کرد: جرائم خاص را باید جدی بگیریم، این موضوعی است که همه دستگاه ها باید در این راستا وظایف خود را مدنظر داشته باشند.

وی ادامه داد: موضوع جرائم خاص مطالبه مردم و رهبری نیز هست؛ از این رو باید جرائم خاص را به صورت ویژه مد نظر قرار داد.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد: یکی از مسائلی که باید در استان مورد توجه قرار گیرد تعیین تکلیف اجساد بلاتکلیف است. مدتی پیش در این زمینه اقدامی شد ولی لازم است بار دیگر در این زمینه وارد شویم و اجساد بلاتکلیف را تعیین وضعیت کنیم.

وی افزود: مقامات مرتبط در صورت نیاز به نمونه برداری و آزمایش برنامه های خود را اجرایی کنند تا این اجساد دفن شوند؛ چرا که بلاتکلیفی جسد مسلمان برای طولاتی مدت به صلاح نیست.

صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: پرونده های قتلی وجود دارد که هنوز تعیین تکلیف نشده است، با تشکیل کمیته ای که افسر پرونده و بازپرس نیز در آن حضور دارند از فکر جمعی استفاده شود تا این پرونده ها تعیین تکلیف شود، البته نمونه این کار را مدتی پیش در شهرستان قزوین انجام دادیم که ثمرات خوبی داشت.

وی تاکید کرد: سرقت ها در حال رشد است در نتیجه لازم است مسئولان آگاهی و اطلاعات در این زمینه تلاش کنند؛ در حال حاضر یک پرونده از باند فیوج در استان قزوین داریم که بررسی های لازم در این خصوص را انجام می کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین اعلام کرد: طی 15 روز گذشته 15 درصد سرقت منزل رشد داشته است که این امر پذیرفته نیست و لازم است در این خصوص اقدام مناسب صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در خصوص سلاح سرد کارهای خوبی انجام شده ولی تلاش های فراوان با توجه به حساسیت کار کافی نیست و توقع داریم بیش از این کار شود تا افراد مخل نظم بدانند که با برخورد به هنگام مقامات قضایی روبرو خواهند شد.

صادقی نیارکی تاکید کرد: بر اساس بررسی های انجام شده 62 درصد درگیری های واقع شده در استان قزوین با سلاح سرد بوده است، اغلب این سلاح ها نیز سلاح های سرد غیرمتعارف بوده به طوری که شاهد قداره کشی، قمه کشی و شمشیرکشی بوده ایم.

وی اعلام کرد: هدف از اجرای طرح جمع آوری سلاح های سرد غیرمتعارف ایجاد امنیت در جامعه است حال اگر حتی پنج درصد نیز در این زمینه موفقیت داشته باشیم اگرچه رضایت بخش نیست ولی خوب است و باید با قوت ادامه دهیم.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین یادآور شد: نباید از اقدامات پیشگیرانه غافل شد بلکه باید برای سالم سازی و رشد امنیت استفاده درست از امکانات و ظرفیت های جامعه را مدنظر قرار دهیم.