تاریخ انتشار : 26 شهریور 1393 12:4

رئیس کل دادگستری استان یزد:

دستگاه قضایی از تلاش‏‏ دستگاه های اجرائی حمایت می کند

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: یکی از آسیب‏‏ های امروز جامعه بحث اعتیاد به مواد مخدر است که خود سنگ بنای بسیاری از معضلات، مشکلات و جرائم است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه یزد، محمدرضا حبیبی در دیدار اعضای شورای معاونین دادگستری با استاندار یزد اظهار کرد: وجود یک مرکز دولتی ترک اعتیاد در استان یزد کمک شایانی به معتادان خودمعرف خواهد کرد تا از این دام شوم خلاص شده و به دامن اجتماع برگردند.

این مقام قضائی از آمار بالای تلفات جانی وسایط نقلیه در شهر یزد نیز به عنوان یکی دیگر از مسائل مبتلابه یاد و بیان کرد: وجود زیرساخت‏‏ های مناسب برای حل مشکلات ترافیک در شهر یزد، سرعت رانندگی را افزایش داده و این امر نیز زمینه تصادفات سخت تر و تلفات جانی را فراهم آورده است.

حبیبی، نیاز به آموزش و مشارکت عمومی آحاد جامعه در زمینه ارتقای سطح فرهنگ رانندگی را خواستار شد و تصریح کرد: فضای شهری باید آرامش را برای مردم به ارمغان آورد این موضوع با کمک رسانه‎‎ها و ایجاد حساسیت در مردم امکان‎‎پذیر است.

رئیس کل دادگستری استان یزد موفقیت، پیشرفت و توسعه امور را در گروی تعامل و همراهی دانست و گفت: در سایه تعامل و همراهی امور مردم با سرعت بیشتری حل و فصل و چرخ‎‎های رونق اقتصادی نیز تسریع می‎‎شود.

وی گفت: دستگاه قضایی نیز در چارچوب قانون حامی فعالیت‏‏ ها و تلاش‏‏ های دستگاه اجرائی است و هرگز اجازه نخواهد داد، افرادی در مسیر پیشرفت و رونق استان با هر هدفی سنگ اندازی کنند.