تاریخ انتشار : 26 شهریور 1393 12:10

رئیس دانشگاه علوم قضایی:

دانشگاه علوم قضایی تنها دانشگاه حقوقی کشور است

رئیس دانشگاه علوم قضایی گفت: دانشگاه علوم قضایی تنها دانشگاه حقوقی کشور است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدجواد شریعت باقری در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود که در سالن شهید بهشتی دانشگاه علوم قضایی برگزار شد، با خیر مقدم به حجت الاسلام والمسلمین امینی معاون منابع انسانی قوه قضائیه، اظهار کرد: معاونت منابع انسانی قوه قضائیه دریچه جدیدی است برای این که امور مختلف مربوط به جذب نیروی انسانی در دستگاه قضایی اعم از قاضی و کارمند و... ساماندهی شود و حضور آقای امینی در این معاونت نویدی برای ماست تا ان شاءألله بتوانیم مشکلات قوه قضائیه را حل شده ببینیم.

وی با بیان این که «دانشگاه علوم قضایی تنها دانشگاه حقوقی کشور است» افزود: ما در کشور دانشگاه های مختلفی داریم ولی تنها دانشگاهی که در کشور خاص و مختص علوم قضایی است همین دانشگاه علوم قضایی است و از لحاظ ظرفیتی که این دانشگاه در کشور دارد و وابستگی که به قوه قضائیه دارد، جایگاه مهمی را بر عهده دارد.

وی با یادآوری این که «دانشگاه علوم قضایی پیش از این دانشکده بوده است» گفت: حدود 32 سال پیش این دانشکده تأسیس شد تا قضاتی که می خواهند در کشور فعالیت کنند تربیت شوند و برخلاف 50-40 سال گذشته که فقط یک نفر می توانست با مقطع چندساله در یک رشته تحصیلی، ادامه تحصیل دهد اکنون این طور نیست و رشته ها بسیار گسترده شده است.

شریعت باقری ادامه داد: دانشکده علوم قضایی از سال 89 به دانشگاه ارتقا یافت و تلاش هایی شده تا لوازم مورد نیاز برای این دانشگاه فراهم شود و به طور کلی می توان گفت که برای پیشرفت قوه قضائیه و تخصصی تر شدن، این دانشگاه تأسیس شد.

رئیس دانشگاه علوم قضایی با بیان این که «حدود 17 رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم قضایی وجود دارد» گفت: نیازهای آموزشی قوه قضائیه را باید دانشگاه تأمین کند البته بخشی از آن مربوط به تربیت قضات است و مشکلی که اکنون است با تأسیس معاونت جدید که آقای امینی بر عهده گرفته است حل خواهد شد.

شریعت باقری تأکید کرد: در این دوره در دانشگاه علوم قضایی 40 نفر در رشته کارشناسی ارشد و 140 نفر دانشجو در رشته کارشناسی داریم و این دانشجویان از بهترین ها انتخاب شده اند.

شریعت باقری یادآور شد: در دانشگاه علوم قضایی معاونت های مختلفی اعم از آموزش و پژوهش و... داریم.