تاریخ انتشار : 31 شهریور 1393 15:50

سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری تشریح کرد

علت تجمع درویش ها مقابل دادگستری

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ارتباط با تجمع درویش ها مقابل دادگستری گفت: هر کسی اگر حرفی دارد از طریق قانون وارد شود به نفع خود و جامعه خواهد بود بنابراین باید ملتزم و مقید به قانون باشیم.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ارتباط با تجمع درویش ها مقابل دادگستری اظهارداشت: هر کسی اگر حرفی دارد از طریق قانون وارد شود به نفع خود و جامعه خواهد بود بنابراین باید ملتزم و مقید به قانون باشیم.

وی ادامه داد: این جمعیت هم اعتراضی داشتند اما طبیعی است که وقتی در خیابان اجتماع می کنند منجر به سلسله مسائلی می شوند بنابراین هر گروه و جریانی اگر حرفی دارد به صورت کتبی و شفاهی مطرح کند.

معاون اول قوه قضاییه افزود: چنانچه در اثر تجمع اخلالی در نظم عمومی به وجود بیاید نیروی انتظامی موظف است که در این زمینه اخطار دهد اما اگر اخطار کفایت نکند موجب بازداشت هم خواهد شد اما اینکه گفته شده درباره این تجمع عده کثیری بازداشت شده اند صحت ندارد.

سخنگوی دستگاه قضا تاکید کرد: در رابطه با این تجمع عده کمی دستگیر شدند که آن هم به خاطر خلافی بوده که در خیابان پیش آمده است که شاید این افراد تا الان آزاد شده باشند اما در این زمینه مطمئن نیستم و اطلاع ندارم.